Final de lliga Femení Temporada 2019/20

Comencem des de zero, des del no-res, amb molts dubtes sobre com avançaria aquest nou projecte, però amb una il·lusió enorme per formar un equip femení.

L’objectiu principal era formar una base, un grup sòlid, amb actitud, que pogués divertir-se, aprendre, esforçar-se, competir…
Tirant la vista enrere, recordo aquests primers passos que vam donar amb la pilota i avui dia puc dir que gràcies a la gran feina i esforç que han fet totes i cadascuna d’elles, s’ha format una gran família, la qual cosa considero primordial per a aconseguir els nostres objectius dins del camp.
Sense elles, no hi ha futbol i crec que apostant per elles, ha nascut una oportunitat d’aprenentatge de valors, tant esportius com humans, que faran més gran al club.
Comencem dia a dia i seguirem pas a pas amb aquest gran somni. Continuem creient en elles, continuem omplint el camp i gaudint de bon futbol.
El femení agrada, tenen ganes de tornar i continuarem donant guerra.
Gràcies a totes aquestes persones que han estat des del primer moment animant a les noies, a les quals s’han anat incorporant partit a partit i a totes les que vindran a descobrir-les per primera vegada.

Ens veiem la temporada que ve!!!

Tània Fernández (Entrenadora)

 

 

 

 

 

 

 

Etiquetas: , , ,