Sopar final de temporada 2017/18

Sopar CD Serverense un gran vespre molt animat, en assistència de 400 persones. Per primer cop es va realitzar aquest sopar al parking del camp municipal Ses Eres. Entre tots els equips que formen aquesta família que és el CD Serverense
Després del sopar es va projectar un vídeo resum de tota la temporada i es va procedir a l’entrega de medalles per tots els jugadors del futbol base. 
A un jugador de cada equip i també del grup de porters es va fer entrega d’un trofeu. Amb aquest trofeu volíem premiar el jugador més entregat als entrenaments, És a dir, el s’esforcen més als entrenaments per aprendre i tenen actitud d’equip. 
Després dels premis, vam realitzar un sorteig, des de aqui volem donar les gràcies a tots el col·laboradors que ens van fer arribar un regal per poder fer la rifa.
Volem aprofitar per demanar disculpes si la festa es va allargar i vam poder molestar els veïnats durant la celebració, no era la nostre intenció.
També agrair a Pekelandia la seva aportació dels castells totalment gratuïta per que els nins poguessin jugar i botar tot el vespre.
Agrair també a tots els companys, entrenadors, pares, amics, a la brigada de l’ajuntament de Son Servera per fer possible aquest vespre tan emotiu i divertit.
Moltes gràcies també a n’en Julià Caldentey per les fotografies!
Gràcies i fins l’any que ve! Amunt Serverense!
Etiquetas: , ,